Xbox Games Showcase

Gisteren introduceerde Xbox de grootste, meest creatieve en diverse games line-up in de console geschiedenis. Voor de volledige blog met alle details, kan je hier terecht. 
Hoogtepunten van het nieuws zijn:
 
• Content van 9 van onze 15 Xbox Game Studios-teams, waaronder 5 wereldpremières – As Dusk FallsAvowedFableForza Motorsport en State of Decay 3. Updates over evocatieve titels zoals Tell Me WhyPsychonauts 2 en Everwild, en een eerste blik op de campagne van Halo Infinite maakte dit de meest ambitieuze showcase van onze first-party teams ooit.
• Partner support voor Xbox is nog nooit zo sterk geweest, met een eerste blik op de gameplay campagne van CrossfireX en wereldpremières van S.T.A.L.K.E.R. 2Warhammer 40,000: Darktide en nog veel meer, allen console launch exclusives op Xbox.
• We hebben ook een ongelooflijke samenwerking tussen Xbox en Bungie aangekondigd, die Destiny 2 dit najaar naar Xbox Game Pass brengt met toegang tot eerdere uitbreidingen dit najaar. En de aankomende Destiny 2: Beyond Light wanneer het op 10 november wordt gelanceerd, zonder extra kosten. Bungie brengt ook Destiny 2 geoptimaliseerd voor Xbox Series X uit met 4K-resolutie van 60 frames per seconde.
 
Belangrijk is dat Xbox Game Pass-leden elke game in onze Xbox Games Showcase kunnen spelen, als onderdeel van hun lidmaatschap of free-to-play, wanneer ze worden gelanceerd. Fans kunnen deze feestdagen een line-up van meer dan 100 titels voor Xbox Series X verwachten en we kijken ernaar uit om binnenkort meer te delen.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...