PS Plus games voor augustus aangekondigd

De eerste game is meteen een klapper van jewelste. Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered is pas een paar maanden uit. In april werd deze Single Player campagne uitgebracht en nu is deze al via PS Plus te spelen.

Het verhaal speelt zich vijf jaar na de eerste Modern Warfare af en Makarov zaait dood en verderf. In deze campagne krijg je meteen een van de meest controversiële gamelevels te spelen: als terrorist overval je samen met Makarov en maai je iedereen omver, waarna de Amerikanen de schuld in de schoenen geschoven krijgen. De hele campagne speelt vervolgens als een speelfilm waarbij jij in de hoofdrol speelt.

De tweede game is Fall Guys: Ultimate Knockout. Dit is een wat onbekendere titel, maar zeker niet minder leuk. Dit is een Battle Royale spel, maar dan anders. De beste manier om dat met dat spel kennis te maken is door het te proberen.

Deze twee games zullen de PlayStation Plus games van juli 2020 vervangen die tot en met 5 augustus te downloaden zijn. Tot die datum kan je Erica, Rise of the Tomb Raider en NBA2K20 nog downloaden.

 

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...