Brawlhalla nu gratis beschikbaar op iOS en Android

Brawlhalla, de epische free-to-play platform fighting game, is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor iOS en Android via respectievelijk de App Store en Google Play. Brawlhalla ondersteunt bovendien cross-play voor de meer dan 40 miljoen spelers op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en nu dus ook iOS en Android. Spelers die tijdens de eerste twee weken na de lancering inloggen, ontvangen een gratis skin.

In Brawlhalla kunnen mobiele spelers hun besturing volledig aanpassen en zelfs controllers gebruiken. De game bevat 50 unieke Legends, waaronder de nieuwe Legend Jaeyun, om vervolgens de strijd aan te gaan in singleplayer- en coöp-modi, waaronder online en lokale competities. Brawlhalla bevat tien spelmodi voor maximaal acht spelers. Spelers kiezen niet enkel uit de Legends, maar spelen ook met epische crossovers, zoals Finn en Jake van Cartoon Networks Adventure Time en Diamondhead, Four Arms en Heatblast van Cartoon Networks Ben 10.

Voor meer informatie over Brawlhalla, bezoek https://www.brawlhalla.com/.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...