Back to School met GIGABYTE: Hoge kortingen en gratis rugzak

Ben je klaar voor het nieuwe studiejaar, maar zoek je nog een goede laptop? GIGABYTE, bekend van de high-end notebooks, heeft een interessante Back to School-actie. Tot en met 30 september ontvang je bij de aankoop van een AERO of AORUS notebook een bijpassende laptoprugzak van GIGABYTE. Met deze stevige rugzak kun je jouw gloednieuwe laptop overal mee naar toe nemen.

GIGABYTE helpt je aan een goede start van het nieuwe studiejaar. De AORUS en AERO notebooks zijn perfect voor je studie. De AERO is speciaal gebouwd voor creatieve gebruikers zodat je soepel video’s kunt editen, websites bouwen of een nieuw design tot leven kan laten komen.Met de AORUS kun je door de ultrasnelle display en brute rekenkracht, zodra jouw studieopdrachten af zijn, volledig ontspannen door de nieuwste games moeiteloos op de notebook te spelen.Bij een aanschaf van de AORUS 5 of AORUS 7 ontvang je niet alleen een speciale bijbehorende laptoprugzak, maar tijdelijk ook een hoge korting die kan oplopen tot € 400,-.

AORUS: High-end notebooks voor professionele gamers
Met de AORUS-serie vervult GIGABYTE de wensen van professionele gamers. Uitgerust met de nieuwe Intel Core i7 / i9 8-core processors van de 10e generatie, de grafische chips van de NVIDIA GeForce RTX 20-serie en mechanische toetsenborden, bieden de modellen fantastische prestaties voor alle huidige games.

De AORUS-modellen die aan de Back to School-campagne deelnemen:

 • AORUS 5 KB-7NL1130SH
  Haal het maximale uit je games door de Intel Core i7-10750H CPU, 144Hz en 72% NTSC gamut display, en NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU.
 • AORUS 7 KB-7NL1130SH
  Uitgerust met een Intel Core i7-10750H CPU, 144Hz en 72% NTSC gamut display, en een NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU, biedt deze notebook de juiste prestaties voor elke game.

AERO: Notebooks voor creatieve professionals
De AERO-modellen zijn perfect afgestemd op de behoeften van creatieve gebruikers. De notebooks zijn uitgerust met een gecertificeerd Pantone X-Rite 4K-scherm die elk afzonderlijk zijn gekalibreerd, en bieden krachtige reken- en grafische prestaties evenals talrijke verbindingsopties. De AERO notebook is de perfecte metgezel voor alle creatieve activiteiten.

De AERO-modellen die aan de Back to School-campagne deelnemen:

 • AERO 15 OLED KB-8NL5130SP
  De ingebouwde Intel Core i7-10875H CPU en een NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU zijn perfect voor je nieuwste digitale creatie en game van dit moment.
 • AERO 15 OLED WB 8NL5130SP
  Naast de 4K OLED display bevat deze notebook een Intel Core i7-10785H CPU en een NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q GPU.
 • AERO 15 XB 7NL1130SH
  Dit model heeft een Intel Core i7-10750H CPU en een NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Max-Q GPU ingebouwd voor je creatieve opdrachten.
 • AERO 17 SA 7NL1130SH
  Deze notebook wordt geleverd met een Intel Core i7-9750H CPU en een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti GPU.
 • AERO 17 KB 7NL1130SH
  Een Intel Core i7-10750H CPU en een NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU zijn geïnstalleerd.
 • AERO 17 HDR YB 9NL4750SP
  Deze krachtpatser wordt aangedreven door een Intel Core i9-10980HK CPU en een GeForce RTX 2080 Super Max-Q GPU.

De Back to School-campagne is alleen geldig tijdens de aangegeven periode en zolang de voorraad strekt.

 

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...