Little Nightmares II is vanaf 11 februari 2021 verkrijgbaar

Bandai Namco Entertainment Europe is verheugd om aan te kondigen dat Little Nightmares II vanaf 11 februari 2021 verkrijgbaar zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows-pc. De game zal later in 2021 ook verschijnen op PlayStation 5 en Xbox Series X. Een gratis upgrade is mogelijk voor iedereen die de titel dan al bezit op PlayStation 4 en Xbox One.

In Little Nightmares II kruip je in de huid van Mono, een jongen die vastzit in een vervormde wereld. Hij wordt vergezeld door Six, de hoofdrolspeler uit de eerste game, die dit keer computergestuurd zal zijn. Spelers zullen een band moeten opbouwen en moeten samenwerken met Six om puzzels op te lossen, de grimmigste geheimen van de wereld te ontdekken en te ontsnappen aan de monsterlijke bewoners, zoals de gruwelijke Hunter en de groteske Teacher.

“We zijn erg verheugd om eindelijk meer te kunnen tonen van Little Nightmares II, een jaar na de aankondiging op gamescom 2019″, aldus Lucas Roussel, Producer van Little Nightmares II. “We wilden meer tijd aan de game besteden en er nog meer liefde aan geven, zodat we de best mogelijke ervaring konden creëren om onze gepassioneerde fans te verrassen.”

Meer gameplay wordt vandaag getoond tijdens een uitzending van gamescom Studio, waarbij delen van het eerste level, genaamd de Wilderness, worden onthuld. Kijk mee en ontdek meer over het avontuur van Mono en Six in de wereld van Little Nightmares II.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...