WEREWOLF: THE APOCALYPSE – EARTHBLOOD De woede van Cahal

Tijdens gamescom maakten NACON en Cyanide meer bekend over Werewolf: The Apocalypse – Earthblood via een trailer die het leven en verleden van hoofdrolspeler Cahal in beeld brengt.

Cahal is een weerwolf van de Fianna-stam, getrouwd en vader van een dochter. Maar dan wordt hij getroffen door een tragisch lot dat hem in ballingschap dwingt. Hij moet zijn geliefden ontvluchten om ze tegen zijn woede te beschermen: zijn geliefde vrouw Ludmila; zijn dochter Aedana, van wie hij meer houdt dan van wie dan ook, en zijn beste vrienden Rodko en Ava, die altijd voor hem opkomen. Maar Endron, de petroleum-divisie van het megabedrijf Pentex, is als enige verantwoordelijk voor de woede en het geweld van Cahal. Omdat Endron zijn leven heeft verwoest en een constante bedreiging blijft voor Gaia, Moeder Aarde, heeft Cahal nog maar één doel voor ogen: om op welke manier dan ook Endron ten val te brengen.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste action-RPG die is gebaseerd op de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige pad naar verlossing te bewandelen. Cahal zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...