Kolossale content onthuld voor eerste MONSTER TRUCK-simulatie

NACON en TEYON presenteren met trots een nieuwe video over de content die Monster Truck Championship spelers zal bieden. Deze eerste monstertrucksimulatie komt op 15 oktober 2020 beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en Steam, en later voor de Nintendo Switch.

In Monster Truck Championship kun je achter het stuur kruipen van 16 voertuigen om deel te nemen aan vijf soorten evenementen. Deze kampioenschappen laten je deelnemen op 25 locaties, zowel stadions als circuits, in de Verenigde Staten. Elk voertuig heeft vele aanpassingsopties om prestaties en handelingen te verbeteren: verander de motor voor snellere acceleratie en een hogere maximumsnelheid, verander banden om de tractie van de monster truck aan te passen, of kies de beste vering om de meest indrukwekkende trucs uit te voeren! Spelers kunnen al deze elementen naar eigen voorkeur afstellen om hun voertuigen gereed te maken voor elk type uitdaging. Daarnaast kunnen spelers allerlei visuele details wijzigen, zoals de kleuren van hun voertuig, accessoires, en stickers. Met een dik dozijn aanpasbare elementen kunnen coureurs helemaal op hun eigen manier laten zien wat ze waard zijn, zowel in de solo-mode als tijdens online competities.

Monster Truck Championship is gericht op een realistische ervaring in plaats van een arcadestijl en laat spelers deelnemen aan spectaculaire races waarbij ze de unieke physics van de voertuigen kunnen gebruiken om ongelooflijke moves uit te voeren – zowel op de grond als in de lucht.

Monster Truck Championship komt op 15 oktober 2020 beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en Steam, en later voor de Nintendo Switch.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...