The Division gratis voor PC

Tot en met 8 september 10 u UTC + 2 krijg je als PC gamer de kans om The Division gratis te downloaden.

De game wordt door Ubisoft gratis ter beschikking gesteld via hun website/launcher. Je kan de game claimen door in te loggen op je account: https://register.ubisoft.com/the-division/nl-NL

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...