TONY HAWK’S PRO SKATER 1 en 2 nu verkrijgbaar

Na maanden wachten is het eindelijk zover: Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, de videogame die spelers waanzinnige skateboard-combo’s laat uitvoeren zonder van de bank te komen, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Nu kunnen fans zelf de G.O.A.T (Greatest Of All Time) worden met Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 op PlayStation 4, Xbox One en pc via het Epic-platform.

Ik ben dankbaar voor alle moeite en aandacht die Activision en Vicarious Visions in de remaster hebben gestoken om de Tony Hawk’s Pro Skater-serie op de best mogelijke manier nieuw leven in te blazen,” aldus Tony Hawk. “Fans vragen me al jaren om deze games terug te brengen en ik kan met trots zeggen dat we eindelijk een game hebben die enerzijds voldoet aan de verwachtingen van nostalgische fans, en anderzijds een nieuwe generatie zal inspireren om een controller – of echt skateboard – op te pakken.

Om de opnieuw uitgebrachte game te vieren, heeft Activision het iconische Warehouse-level uit de game in het echt nagebouwd, zodat Tony er werkelijk in kan skaten. Bekijk deze epische scene die toont hoe Tony voor het eerst in deze nostalgische setting gaat shredden:

De eerste twee legendarische games van de franchise worden opnieuw uitgebracht in één prachtig pakket, waarin alle originele levels, OG pro-skaters en tricks worden gecombineerd met nieuwe manieren om te spelen, nieuwe pro-skaters om uit te kiezen en nieuwe muziek. En ja, ook Create-A-Park en Create-A-Skater! De Create-A-Park-mode biedt dit keer toegang tot een uitgebreide editor die nieuwe aanpassingen mogelijk maakt. Spelers kunnen hun skate-parks online delen met vrienden en hun skaters aankleden met vele aanpassingsopties. De remasters bieden extra doelen en uitdagingen om de gameplay boeiender dan ooit te maken.

Het voornaamste doel met de remaster was om eer te betonen aan de geschiedenis, speelervaring en kwaliteit van de originele games,” aldus Jen Oneal, studiohoofd van Vicarious Visions. “Nu we zien en horen hoe fans van over de hele wereld hun enthousiasme en liefde voor de Warehouse-demo delen, blijkt wel dat we in die opzet zijn geslaagd. Bij Vicarious Visions zijn we enorme fans van de franchise en kunnen we niet wachten om de game met de fans te spelen. We hopen dat ze net zoveel plezier beleven aan het spelen van de remaster als wij beleefden aan het maken ervan.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 is nu wereldwijd verkrijgbaar als reguliere editie en digitale deluxe editie met unieke content en gear. Voor de ultieme fan is er een collector’s edition beschikbaar, compleet met de digitale deluxe content en een limited-edition Birdhouse-deck. Informatie over Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 is te vinden op www.tonyhawkthegame.com. Volg het nieuws over de game op Twitter, Facebook, Instagram @TonyHawkTheGame, en word lid van het YouTube-kanaal op YouTube.com/tonyhawkthegame.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...