Minecraft Dungeons – Creeping Winter, Camp Update, Daily Trials en fysieke versie van Hero Edition


De gloednieuwe Minecraft Dungeons Creeping Winter DLC is beschikbaar op Xbox One, Xbox Game Pass, Windows pc, Nintendo Switch en PlayStation 4. 

In Creeping Winter dreigt een winterse storm alles over te nemen wat het aanraakt, en de enige kans om de ijzige kou te stoppen is dat helden op nieuwe missies gaan en meedogenloze nieuwe vijanden verslaan.

Tegelijkertijd wordt er een nieuwe gratis update van de game beschikbaar gesteld. In deze update worden nieuwe merchants toegevoegd en kun je met Daily Trials aan de slag gaan.

Bovendien is ook een fysieke versie van de game: Minecraft Dungeons Hero Edition, dat zowel de Creeping Winter DLC als de Jungle Awakens DLC bevat, nu verkrijgbaar.  

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...