Een nieuwe generatie gaming is hier: Xbox Series S en Xbox Series X

Vandaag heeft Xbox bevestigd dat de volgende generatie gaming begint op 10 november, wanneer zowel de Xbox Series X- als de Xbox Series S-consoles wereldwijd beschikbaar worden. Xbox heeft ook zijn samenwerking met Electronic Arts onthuld, waardoor enkele van de beste EA-titels naar Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc komen.

Of gamers nu op zoek zijn naar eersteklas console-gaming, de volgende generatie liever ervaren in een kleinere, volledig digitale console tegen een lagere prijs, of zelfs liever maandelijks betalen voor hun gaming zonder voorafgaande kosten; het nieuws van vandaag geeft een overzicht van hoe gamers ervoor kunnen kiezen om deel te nemen aan de volgende generatie gaming met Xbox. 

Details van het nieuws van vandaag zijn onder meer:

  • Zowel de Xbox Series X, de snelste en krachtigste console, als de Xbox Series S, een volledig digitale console die de volgende generatie snelheid en prestaties levert in de kleinste Xbox die ooit is gebouwd, worden op 10 november gelanceerd. Pre-orders voor beide consoles beginnen op 22 september.
  • De prijzen voor beide Xbox-consoles van de volgende generatie zijn als volgt: € 299,99 (CAP) voor Xbox Series S en € 499,99 (CAP) voor Xbox Series X. 
  • Xbox Game Pass Ultimate- en Xbox Game Pass voor pc-leden krijgen vanaf deze feestdagen gratis een EA Play-lidmaatschap. Dit betekent dat Ultimate-leden kunnen genieten van EA Play op Xbox One, Xbox Series X en S en Windows 10 pc’s, en Xbox Game Pass voor pc-leden krijgen EA Play op Windows 10. 

Indien je het in berichtgeving wilt gebruiken, hierbij een citaat van Mike Blank, SVP, EA Strategic Growth:

  • “Delivering EA Play to Xbox Game Pass members contributes to our vision of connecting players to the games they love and each other, wherever they want to play,” said Mike Blank, SVP, EA Strategic Growth. “After 5 years of delivering subscription services to the Xbox community, we are excited to make it easier for them to enjoy both memberships together.”

 

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...