Alles wat je moet onthouden van Ubisoft Forward

 

Red de goden en bewijs je heldhaftigheid in Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising, voorheen bekend als Gods & Monsters, is vanaf 3 december 2020 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Tevens is de game verkrijgbaar voor PlayStation 5 bij de lancering van deze console (op 3 december of later). Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice. Immortals Fenyx Rising wordt ontwikkeld door Ubisoft Quebec, de makers van Assassin’s Creed Odyssey.

Immortals Fenyx Rising is een nieuwe IP die grootse mythologische avonturen naar nieuwe hoogten tilt. Spelers kruipen in de huid van Fenyx, een gevleugelde halfgod, en moeten de Griekse goden en hun thuisbasis redden van een duistere vloek. Alleen door de legendarische krachten van de goden te beheersen, heroïsche beproevingen te overwinnen en machtige mythologische beesten zoals Typhon, de dodelijkste Titaan in de Griekse mythologie, te confronteren, heffen spelers de vloek op. De game biedt een enerverende ervaring voor iedereen, met dynamische actie, snelle lucht- en grondgevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie. Spelers nemen het op tegen gigantische wezens zoals de Cyclops, Minotaur en Medusa. Met de hulp van het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus en de vleugels van Daidalos lanceren spelers zichzelf de lucht in om deze wezens het hoofd te bieden. Naast epische gevechten wordt de logica en strategie van spelers op de proef gesteld door tal van wereldpuzzels, van kleine individuele puzzels tot de epische Vaults of Tartaros. De grote open wereld biedt spelers de kans om op ontdekkingstocht te gaan, geheimen en mysteries te ontrafelen en zo de goden te redden van hun ondergang.

 


Watch Dogs Legion verwelkomt Britse muzikant Stormzy en Aiden Pearce tot het verzet
Watch Dogs Legion introduceert een exclusieve samenwerking met de bekroonde Britse muzikant Stormzy, de terugkeer van Aiden Pearce, die speelbaar is als onderdeel van het post-launch contentplan, en een nieuwe gameplaytrailer die dieper ingaat op de Play-As-Anyone-feature. De game is vanaf 29 oktober 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X vanaf 10 november en PlayStation 5 bij de lancering van deze console. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

Spelers krijgen de mogelijkheid om een unieke missie te spelen waarin zij de inspirerende Britse muzikant Stormzy helpen. In de missie Fall on My Enemies geeft Stormzy spelers de opdracht om hem te assisteren bij het uitzenden van zijn Heavy Is The Head albumnummer Rainfall (feat. Tiana Major9) in het centrum van Londen. Tevens is de officiële videoclip van Rainfall, die vandaag in première is gegaan tijdens de Ubisoft Forward en wordt uitgebracht op 1 oktober, volledig gemaakt met de Watch Dogs Legion engine. Daarnaast keert Aiden Pearce terug als speelbaar personage met een eigen verhaallijn, als onderdeel van het post-launch contentplan. Het volledige post-launch contentplan, met onder meer spannende gratis content, nieuwe speelbare personages, online content, nieuwe modi, missies en meer, wordt de komende weken volledig uit de doeken gedaan.

 


Leef je uit in de meest extreme sporten in Riders Republic

Riders Republic, de nieuwe massive multiplayer outdoor sports playground ontwikkeld door Ubisoft Annecy, is vanaf 25 februari 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers die Riders Republic op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de PlayStation 5 of Xbox Series X. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

Riders Republic nodigt spelers uit om extreme sporten te ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. Spelers dagen elkaar uit in verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden en vliegen met wingsuits en rocket wings. Wanneer spelers de levendige open wereld ontdekken, solo of met vrienden, zijn ze continu omringd door andere sporters. Van dorre canyons tot besneeuwde bergen, Riders Republic stelt spelers in staat om enkele van de meest magnifieke bestemmingen op aarde te ontdekken. De Amerikaanse nationale parken, Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn nagebouwd en op fantasierijke wijze samengesmolten om een levendige sportspeeltuin te creëren. Spelers personaliseren hun eigen personage en maken naam voor zichzelf in tal van sporten in de carrièremodus. Tevens introduceert de game verscheidene multiplayermodi om met of tegen vrienden te spelen.

 


De Prins is terug in Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Ubisofts eerste volledige remake ontwikkeld door Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai, is vanaf 21 januari 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

Prince of Persia: The Sands of Time, oorspronkelijk uitgebracht in 2003, heeft action-adventure gaming opnieuw gedefinieerd met innovatieve gameplay, een meeslepend verhaal en liefdevolle personages. De remake introduceert daarbovenop een nieuwe manier van vechten, puzzels oplossen en tijd terugspoelen, en is geoptimaliseerd voor de technologie van hedendaagse consoles. Spelers kruipen opnieuw in de huid van de heldhaftige Prins met Prinses Farah aan zijn zijde en doorzoeken het paleis, vechten tegen vijanden, manoeuvreren door kamers gevuld met valstrikken om uiteindelijk de confrontatie aan te gaan met de kwaadaardige Vizier, die de Sands of Time bestuurt. Bovendien ontgrendelen spelers de originele Prince of Persia-game uit 1989 tijdens het spelen van de game.

 


Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert allereerste World Cup

De allereerste Rainbow Six World Cup, die plaatsvindt in de zomer van 2021, introduceert een nieuwe, spannende manier om van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege esports te genieten. Voor de eerste keer in de geschiedenis van Rainbow Six esports strijden spelers uit 45 verschillende landen en regio’s op het hoogste niveau om zich te kronen tot de allereerste Rainbow Six wereldkampioen en zo de trofee mee naar huis te nemen. Voor deze speciale gelegenheid is viermalig NBA-winnaar Tony Parker betrokken als ambassadeur. Vanuit deze rol deelt hij niet alleen zijn jarenlange competitieve ervaring, maar ook zijn passie voor esports en gaming met de spelers.

Tijdens de Rainbow Six World Cup nemen teams uit 45 verschillende landen en regio’s het tegen elkaar op, verdeeld over twee fases. De kwalificaties vinden plaats in de eerste helft van 2021 en het hoofdtoernooi in de zomer van 2021. Een selectie van 14 landen en regio’s krijgt een directe uitnodiging voor het hoofdtoernooi en de overige 31 landen, waaronder Nederland en België, nemen deel aan online kwalificatietoernooien om te strijden voor één van de zes overige beschikbare plaatsen. De 20 sterkste teams strijden uiteindelijk voor de eerste plaats tijdens het hoofdtoernooi van de Rainbow Six World Cup.

 


Tom Clancy’s Rainbow Six Siege komt naar next-gen consoles en Operation Shadow Legacy is nu beschikbaar

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, de online tactische shooter met meer dan 1 miljoen spelers in de Benelux, is dit najaar verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X in 4K en 120 FPS met render scaling. Nieuwe spelers schaffen de game aan voor dezelfde prijs als die voor de huidige generatie consoles en alle spelers die de game reeds bezitten, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de PlayStation 5 of Xbox Series X en behouden hun voortgang en in-game content. Tevens ondersteunt de game cross-generation, waardoor spelers van de huidige generatie samenspelen met next-gen spelers op dezelfde consolefamilie.

Operation Shadow Legacy, het derde seizoen van het vijfde jaar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu beschikbaar en introduceert onder andere de nieuwe aanvallende Operator Sam ‘Zero’ Fisher, bekend van de Splinter Cell-games, de geheel opnieuw ontworpen map Chalet en een reeks aan langverwachte gameplayveranderingen. Spelers met de Year 5 Pass krijgen meteen toegang tot de nieuwe Operator. Voor de overige spelers is het vanaf 27 september mogelijk om de nieuwe Operator te ontgrendelen met Renown of R6 Credits. Alle andere nieuwe content, inclusief de nieuwe versie van Chalet, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Tevens introduceert Year 5 Season 3 een nieuwe Battle Pass, die vanaf nu beschikbaar is (tot en met 19 oktober).

 


Verken de ruimte in AGOS: A Game of Space

AGOS: A Game of Space, een verkenningsavontuur in de ruimte gemaakt voor VR, is vanaf 28 oktober 2020 verkrijgbaar voor Oculus Rift, HTC VIVE, VIVE Cosmos series, Valve Index en Windows Mixed Reality.

AGOS: A Game of Space neemt spelers mee op een interstellaire reis op zoek naar een nieuwe bewoonbare planeet. Spelers besturen het AI-systeem van het laatste schip dat van de gedoemde aarde vertrekt en begeleiden een groep overlevenden door acht unieke sterrenstelsels om een nieuwe thuisplaneet te vinden. Door middel van innovatieve en realistische gameplay, bouwen en besturen spelers hun ruimtesondes om hun schip te upgraden. Tijdens de reis gaan spelers op zoek naar grondstoffen, nieuwe technologieën en moeten ze omgaan met grote gevaren om de reizigers aan boord te beschermen en de mensheid te redden.

 Far Cry VR: Dive into Insanity komt naar de Benelux

Far Cry VR: Dive Into Insanity, een op locatie gebaseerde VR-ervaring die is ontwikkeld in samenwerking met Zero Latency VR, komt in 2021 naar 45 locaties over de hele wereld, waaronder Rotterdam en Brussel. De game neemt een groep van maximaal acht spelers mee naar de Rook Islands, de wereld van Far Cry 3. Nadat spelers gevangen zijn genomen door Vaas en zijn handlangers, moeten ze het eiland verkennen en samen vechten om te overleven.

De unieke setup van Zero Latency VR biedt spelers voldoende bewegingsruimte en rekwisieten om volledig op te gaan in het avontuur. De mechanics van deze VR-ervaring zijn eenvoudig en intuïtief, waardoor spelers de vrijheid krijgen om de enorme kleurrijke wereld van de game te ontdekken. Samenwerking tussen spelers is van groot belang om de weg te vinden door de jungle van de gestoorde krijgsheer.

 


Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onthult Episode 3

Titelupdate 3.0.0, de volgende gratis update voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, lanceert op 15 september en introduceert een nieuw avontuur: Red Patriot, de nieuwe Pathfinder-klasse en tal van PvP-updates.

Het nieuwe verhaalgedreven avontuur Red Patriot, stuurt spelers op pad om alle betrokkenen bij het plan van Trey Stone, die een aanval wil lanceren op Amerikaans grondgebied, uit te schakelen. Het avontuur introduceert een nieuwe verhaallijn en optionele missiedoelen voor een diversiteit aan benaderingen. Het volledige avontuur bevat 10 missies, waarvan de eerste twee gratis te spelen zijn, en een totaal van 26 beloningen. Ook introduceert de update de nieuwe Pathfinder-klasse, een klasse gericht op verkennen. De speciale vaardigheid van deze klasse, de Armaros Interface, laat spelers een Azraël-drone besturen. De klassetool, de Uplink Protocol, vult de vaardigheidsmeter en is alleen te vinden in goed verborgen caches waar ook andere buit van hoge kwaliteit terug te vinden is. Tevens introduceert de game tal van PvP-updates, waaronder een nieuwe map, drie nieuwe missies en nieuwe PvP-uitdagingen voor de Pathfinder-klasse. Daarbovenop krijgt Maria’s Shop 65 nieuwe items, waaronder wapens, bundels, voertuigen en meer.

 


Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York krijgt nieuwe, gratis gamemodus The Summit

Titelupdate 11, de volgende gratis update voor Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York, lanceert op 22 september en introduceert onder andere de nieuwe gamemodus The Summit, de start van seizoen 3 met een nieuwe klopjacht en tal van gameplayverbeteringen. Tevens is de game backwards compatible voor PlayStation 5 en Xbox Series X bij de lancering van deze consoles. Daarbovenop ondersteunt de game cross-play binnen een consolefamilie, waardoor spelers op de huidige generatie consoles samen spelen met spelers die een next-gen console bezitten.

In The Summit, de nieuwe gamemodus, betreden spelers een immense wolkenkrabber waar zij als team of solo een honderdtal etages gevuld met actie, vijanden en uitdagingen tegemoet gaan. Met behulp van checkpoints krijgen spelers de kans om te spelen op een moeilijkheidsgraad naar hun voorkeur, met de daarbij behorende beloningen. Daarnaast introduceert de titelupdate de start van seizoen 3, waarin de klopjacht op Bardon Schaeffer, beruchte leider van de Black Tusk, centraal staat. Naarmate het seizoen vordert, ontgrendelen spelers nieuwe uitrusting en beloningen. Ten slotte brengt de update ook meerdere gameplayverbeteringen met zich mee, waaronder een nieuw systeem waarmee het uiterlijk van personages compleet aangepast kan worden, verbeterde loot en meer. The Summit en seizoen 3 zijn beschikbaar voor spelers die in het bezit zijn van Warlords of New York en de gameplayverbeteringen zijn beschikbaar voor alle spelers.

 


Topstreamers strijden om de kroon in Hyper Scape

Het eerste seizoen van Hyper Scape is reeds beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via Uplay. Geniet van wat hoogtepunten van de topstreamers die zich hebben aangesloten bij de strijd om de kroon.

 


For Honor Year 4 Season 3 onthuld

De meer dan 25 miljoen spelers van For Honor genieten vanaf 17 september van Resistance, het derde seizoen van het vierde jaar. Het schrikbewind van de Warmongers tijdens het vorige seizoen heeft zijn sporen nagelaten. In deze donkere tijden krijgen spelers de kans zich aan te sluiten bij het verzet om de hoop terug te laten keren in de wereld van For Honor.

 


Roller Champions is begin 2021 beschikbaar

Roller Champions is begin 2021 beschikbaar. Vanaf oktober 2020 krijgen fans een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van de game via het Blueprint Initiative.

 


Vecht opnieuw voor de liefde in Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition is dit najaar verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows PC en Stadia. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice. The Complete Edition bevat onder meer de extra personages Knives Chau en Wallace Wells.

Met de terugkeer van Scott Pilgrim (her)ontdekken spelers de geliefde 2D beat ‘em up-game, geïnspireerd door de iconische graphic novels en film. In deze unieke mix van stijl, humor en klassieke gameplay helpen spelers Scott Pilgrim met het verslaan van vijanden, onder wie de zeven kwaadaardige exen, om te vechten voor de liefde. Speel als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills en tal van andere onvergetelijke personages, elk met hun eigen unieke bewegingen en aanvallen. Door ervaringspunten te verdienen, versterken spelers hun personages met talloze dodelijke vaardigheden. Bovendien krijgen spelers de kans om lokaal of online samen met maximaal drie vrienden vijanden te verslaan, mee te doen aan mini-games, een potje trefbal te spelen of elkaar uit te dagen tot epische gevechten.

 


Just Dance 2021 onthult 9 nieuwe nummers

Just Dance 2021, de nieuwste game in de bestverkochte muziekgamerreeks aller tijden*, onthult de volgende negen nieuwe nummers:
–    ‘Blinding Lights’ van The Weeknd
–    ‘Without Me’ van Eminem
–    ‘Till The World Ends’ van The Girly Team
–    ‘The Weekend’ van Michael Gray
    ‘Samba de Janeiro’ van Ultraclub 90
–    ‘Runaway (U & I)’ van Galantis
–    ‘Bailando’ van Paradisio Ft. Dj Patrick Samoy
–    ‘Dibby Dibby Sound’ van DJ Fresh & Jay Fay Ft. Ms Dynamite
–    ‘Boy, You Can Keep It’ van Alex Newell

Just Dance 2021 is vanaf 12 november 2020 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Stadia. Tevens is de game verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X bij de lancering van deze consoles. Ook is vanaf vandaag It’s Showtime, het vierde seizoen van Just Dance 2020, beschikbaar. Spelers stappen in de wereld van musicals en Broadway tijdens twee spectaculaire events: The Party (10-24 september) en The Gala (15 oktober – 5 november).

 


The Crew 2 Year 3 start in november 2020

Fans van de The Crew 2 kunnen vanaf november 2020 aan de slag met Year 3. Dit derde jaar wordt anders ingedeeld dan de voorgaande twee, met drie seizoenen die vier maanden duren en bestaan uit twee episodes. In de Year 3 trailer vangen spelers al een glimp op van wat ze in november te wachten staat.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...