Xbox kondigt catalogus cloud gaming en meer aan


Kareem Choudhry, corporate vice president cloud gaming bij Microsoft, publiceerde vandaag een blogpost met de volledige line-up van meer dan 150 games die Xbox Game Pass Ultimate-leden via de cloud kunnen spelen in 22 landen, waaronder Nederland en België, vanaf morgen 15 september zonder extra kosten. Dankzij de cloud genieten Ultimate-leden van continuïteit wanneer ze niet achter hun console zitten, toegang tot het Xbox-ecosysteem op meerdere apparaten, en is het nu gemakkelijker dan ooit om games met vrienden te spelen.
 
Het nieuws van vandaag geeft informatie over de titels die beschikbaar zijn via cloudgaming met Xbox Game Pass Ultimate. Gamers hebben toegang tot 167 spellen wanneer deze feature beschikbaar komt, en de catalogus wordt regelmatig bijgewerkt.

  • We zijn ook verheugd om te delen dat Minecraft Dungeons beschikbaar zal zijn met volledig geoptimaliseerde, native touch controls en een opnieuw ontworpen gebruikersinterface voor eenvoudige navigatie op kleinere schermen. Dit betekent dat er geen controller nodig is als dat je voorkeur heeft. Lees hier meer over. 

Bovendien hebben we ook de volgende ronde met titels onthuld die vanaf 17 september naar Xbox Game Pass komen, waaronder:

Week van 14 september:
· Company of Heroes 2, 17 september (Xbox Game Pass voor pc, Xbox Game Pass Ultimate)
Week van 21 september:
· Halo 3: ODST, 22 september (Android, Xbox Game Pass voor pc en Xbox Game Pass Ultimate)
· Destiny 2: Shadowkeep & Forsaken, 22 september (Android, Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass Ultimate)
· Night in the Woods, 24 september (Android, Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor pc en Xbox Game Pass Ultimate)
· Warhammer: Vermintide 2, 24 september (Android, Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass Ultimate)
 
Mocht je het gemist hebben, vorige week hebben we aangekondigd dat Xbox Game Pass voor pc en de Xbox app algemeen beschikbaar worden in alle 41 landen, waar Xbox Game Pass voor pc beschikbaar is, op 17 september. 
Nieuwe Xbox Game Pass voor pc-leden kunnen hun eerste maand proberen voor € 1, en bestaande leden behouden hun huidige prijzen voor de volgende betalingscyclus. Daarna is Xbox Game Pass voor pc beschikbaar voor € 9,99 per maand.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...