Logitech G upgradet HERO-sensor naar 25K, de hoogste DPI performance ter wereld

De upgrade verloopt kostenloos en automatisch via de G HUB-software

Logitech G, een merk van Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag een upgrade van de HERO-sensor aangekondigd. Hierbij is de bovengrens verhoogd van 16.000 DPI naar 25.600 DPI, waardoor het de best presterende DPI-sensor in de game-industrie is.

In 2016 onthulde Logitech G de nieuwe HERO-sensor (High Efficiency Rated Optical) die vanaf het begin is ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de gaming-sensor. De HERO-architectuur vertegenwoordigde een nieuwe standaard voor prestaties en efficiëntie in optische gaming-sensoren. Het leverde niet alleen de meest nauwkeurige en best presterende tracking door elke ontworpen sensor, maar deed dat ook met tot 10x betere efficiëntie dan eerdere generaties. HERO verbeterde de ervaring van elk type muis en elk soort gebruik dankzij de mogelijkheid om zich aan te passen en altijd de meest geschikte instellingen te bieden.

HERO 25K is de eerste sensor die bewegingen nauwkeurig kan volgen op submicron-niveau (1 micron = 1 miljoenste van een meter, of 0,000001m). Zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid, doet deze nieuwe sensor dit zonder het gebruik van afvlakking en zonder valse beweging, parasitaire tellingen, waardoor dit een van de meest nauwkeurige sensoren op de markt is.

De HERO 25K maakt gebruik van een slim energiebeheersysteem om de framesnelheden continu aan te passen op basis van de beweging van de muis om zo het stroomverbruik te minimaliseren. Zelfs bij een hoge DPI is HERO 10x energiezuiniger dan eerdere Logitech G-sensoren.

Deze upgrade is vanaf vandaag beschikbaar via een software-update van G HUB en is gratis voor alle spelers met de volgende muizen:

  • G903 HERO
  • G502 LIGHTSPEED
  • PRO Draadloos
  • G703 HERO
  • G604
  • G502 HERO
  • G403 HERO
  • PRO

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...