Katamari Damacy REROLL rolt op 20 november naar PlayStation 4 en Xbox One

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigde vandaag aan dat Katamari Damacy REROLL, de PlayStation 4 en Xbox One remaster van de veelgeprezen roll-em-up actiegame, op 20 november 2020 zal verschijnen. De originele klassieker verscheen in 2004 op PlayStation 2 voordat de game kon genieten van een pc en Nintendo Switch-versie in 2018. De Katamari is een bal die steeds groter wordt wanneer hij over paperclips, snoepjes, gebouwen, dieren en nog veel meer heen rolt!

In Katamari Damacy REROLL heeft de King of All Cosmos per ongeluk de sterren uit de lucht vernietigd. Kruip in de huid van een schattige, kleine prins en rol de Katamari om de nachtelijke lichtjes terug te brengen! Geef ritme aan je rollende reis door een spannende soundtrack die samengesteld is door beroemde Japanse artiesten uit verschillende muzikale genres; van jazz tot rap en zelfs funky rock, maar altijd met een gek kantje!
Op PlayStation 4 en Xbox One geniet Katamari Damacy REROLL van betoverende graphics, vloeiende controls en een aanpasbare moeilijkheidsgraad om het avontuur naar een heel nieuw niveau van plezier te tillen! Katamari Damacy REROLL maakt op 20 november zijn debuut op PlayStation 4 en Xbox One.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...