Nieuwe DEATHLOOP trailer onthuld tijdens PlayStation 5 Showcase

Bethesda Softworks onthulde tijdens de Sony PlayStation 5 Showcase een uitgebreide, nieuwe trailer van DEATHLOOP, de innovatieve first-person shooter van de bekroonde studio Arkane Lyon, dat in Q2 van 2021 exclusief verschijnt voor PlayStation 5 (PS5) en pc.

De nieuwe trailer neemt spelers mee in de geest van onze hoofdrolspeler Colt, terwijl hij op zoek gaat naar twee van de acht belangrijkste moorddoelwitten, die hem gevangen houden op het time-locked eiland Blackreef. Arkane’s kenmerkende gameplay biedt spelers tal van mogelijkheden om doelwitten te elimineren – en om meerdere targets tegelijkertijd op één plek te krijgen – door verschillende aanwijzingen te vinden en hun eigen perfecte puzzel van de dood te leggen, voordat de dag opnieuw begint.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...