Pre-orders Xbox Series X en Series S

Microsoft heeft via Xbox Wire aangekondigd dat pre-orders voor Xbox Series X en Series S op 22 september in 37 landen zullen beginnen. De pre-orders zullen live gaan in Nederland en België om 9 uur CET onder andere bij Microsoft Store, MediaMarkt, Bol.com, Game Mania en overige deelnemende retailers.
 
We kunnen niet wachten om meer details over beide consoles, games en meer te delen naarmate de lancering op 10 november nadert. Ga naar Xbox Wire voor meer informatie.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...