Football Manager 2020 & Watch Dogs 2 GRATIS in de Epic Store

De Epic Game Store blijft ons verbazen. Afgelopen maanden kregen we al enkele klinkende titels, waaronder GTA V, gratis en voor niets. Deze maal kan je Football Manager 2020 en Watch Dogs 2 gratis downloaden. Eenmaal je de game in je bibliotheek staan hebt dan heb je deze voor altijd. Let op deze actie is geldig tot 24 september!

Heb je nog geen account bij de Epic Game Store. Registreer je en je kan de game meteen downloaden. Met deze actie ziet het er opnieuw naar uit dat Epic het vuur aan de schenen wil leggen bij Steam. Wij zijn benieuwd wat dit in de toekomst nog zal brengen.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...