Wijsheid en moed heersen in Dynasty Warriors 9 Empires

WIJSHEID EN MOED HEERSEN IN DYNASTY WARRIORS 9 EMPIRES

Legendarische franchise van KOEI TECMO onderweg naar huidige en next-gen consoles

Tijdens de Tokyo Game Show-livestream van zondag onthulden KOEI TECMO en ontwikkelaar Omega Force hun spannende nieuwe project: DYNASTY WARRIORS 9 Empires, een gloednieuw deel in de hooggeprezen DYNASTY WARRIORS-franchise. Deze strategische krijgskunstgame is momenteel in ontwikkeling en zal begin 2021 voor vele systemen verschijnen, waaronder de PlayStation®5 en PlayStation®4, Xbox Series X | S en Xbox One, Nintendo Switch ™ en digitaal voor Windows-pc’s via Steam®.

“Dit is de 20e verjaardag van DYNASTY WARRIORS,” aldus producer Akihiro Suzuki, “en dat vieren we dolgraag met onze trouwe fans door de eerste nieuwe game in de WARRIORS-serie naar de next-gen consoles te brengen, en voor het eerst een nieuwe DYNASTY WARRIORS-game uit te brengen op de Switch.”

DYNASTY WARRIORS 9 Empires combineert de 1-tegen-1000-actie van DYNASTY WARRIORS met nieuwe strategische elementen, waaronder het geven van speciale opdrachten aan eenheden, en laat spelers zwaarden en strategie gebruiken om het oude China te veroveren. Commandanten kunnen machtige Siege Battles gebruiken om eenheden opdracht te geven strategische punten op de kaart, zoals kastelen, te veroveren. Spelers kunnen deze centrale punten op het slagveld op diverse manieren innemen, bijvoorbeeld met vuuraanvallen, met belegeringswapens of door ze simpelweg te bestormen. Spelers kunnen tijdens de schermutselingen commando’s aan eenheden geven om bepaalde strategieën uit te voeren en bepaalde vijanden aan te vallen.

Dankzij de uitgebreide aanpassingsopties kunnen spelers de officieren van hun dromen creëren en met de helden van het oude China communiceren via een uitgebreid binnenlandsysteem. Spelers kunnen ook het leven van een individuele officier leiden en daarbij over hun troepen regeren als een vriendelijke leider of ze juist onderdrukken als een wrede schurk. Dit alles in een overtuigende, levensechte Three Kingdoms-wereld met immer veranderende menselijke relaties en dramatische gebeurtenissen, waarbij de relaties tussen personages meer dan ooit een stempel op de gameplay zetten.

Suzuki: “Dit is de eerste nieuwe Empires-game in vijf jaar, en ik kan niet wachten om onze fans de ultieme Empire-ervaring te geven waar ze op hebben gewacht.”

Ga voor het laatste nieuws over DYNASTY WARRIORS 9: Empires naar de officiële site

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...